Je hebt ze vast wel eens gezien; masseurs op evenementen of festivals. Vaak staat er rij met wachtende mensen want stoelmasseurs zijn nou eenmaal populair, vooral op dit soort evenementen.

Waarom  masseurs inhuren voor jouw evenement of festival?

Publieksevenementen en festivals zijn voor de bezoekers vaak intensieve en vermoeiende dagen. Voor je door hebt heb je zo tien kilometer gelopen. Wanneer het warm is slaat de vermoeidheid je nog eens extra op de oren. Hoe lekker is het dan om je even twintig minuutjes te laten ontspannen. Oogjes dicht en lekker in een stoel hangen terwijl iemand zich volledig op jouw lichaam focust. De masseurs hebben als enige doel om jou te laten ontspannen en geven een heerlijke massage over je kleren heen. 

 

Onze masseurs zijn ervaren met festivals en evenementenmasseurs voor festivals en evenementen

Jaarlijks reizen onze stoelmasseurs naar tientallen festivals en evenementen af om daar massages te geven. Het is mogelijk om een enkele masseur te huren, maar indien gewenst kunnen we er ook twintig tegelijk sturen.

Onze masseurs nemen alles mee wat nodig is. Hier valt dus ook de massagestoel onder. Het enige wat jij hoeft te doen is ons vertellen waar we mogen staan en wij doen de rest. Op zakelijke evenementen zijn de massages meestal betaald door onze opdrachtgever (jij). Op festivals en publieksevenementen betalen de bezoekers ons vaak met muntjes of geld.

Enkel festivals waar je onze masseurs gezien kunt hebben: Free Your Mind, Emporium, Defqon, Nijmeegse Vierdaagse, Zwarte Cross etc etc.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag dan nu een offerte aan en je ontvangt een vrijblijvend voorstel binnen 24 uur. Tel. 024 3572761

masseurs op festivals