Van personeelsfeesten en sportdagen tot incentives en festivals; Stoelmassage op evenementen is een gegarandeerde hit! We hebben namelijk nog nooit geen rij gehad.

Stoelmassage op evenementen

Zoals onze bedrijfsnaam doet vermoeden, zijn wij gespecialiseerd in het geven van massages met een hoog entertainment gehalte. Wij vinden het namelijk het leukst om te masseren op evenementen en festivals. Geen evenement is namelijk hetzelfde en wij houden er van om uw gasten te vermaken en te laten ontspannen. Indien gewenst kunnen wij een complete stand met inrichting leveren op uw evenement. Ook het dragen van kleding dat past bij het thema van uw feest behoort tot de mogelijkheden.

De massages op evenementen

Wie bieden uw gasten de mogelijkheid om 10 á 15 minuten heerlijk te ontspannen op onze ergonomische massagestoel. Onze masseurs richten zijn vooral op rug, schouders, nek, armen en handen. De massage gebeurd over de kleren heen. Na deze massage zal uw gast zich herboren voelen en de dag of avond fluitend voortzetten.

stoelmassage op evenementen

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw evenement? Vraag snel een offerte aan of bel ons 024 357276. Wij adviseren u graag!